Crema:
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare le batem spuma, iar galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi le incorporam in albusuri. Faina se amesteca cu cacaoa si se adauga in ploaie peste compozitie, amestecand cu o lingura de jos in sus. La final adaugam esenta, turnam compozitia in tava de la aragaz (pe care am tapetat-o cu hartie de copt) si dam la cuptorul preincalzit 180° pt. 10-15 min (testul scobitorii).Cand blatul e copt, il dezlipim de pe hartie(dar nu eliminam hartia), apoi il acoperim cu alta hartie de copt.Rulam si lasam la racorit.
Intre timp pregatim crema. Faina se amesteca cu zaharul, peste care se adauga ness-ul dizolvat.Punem pe foc mic si amestecam cu un tel, astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Cand crema se ingroasa, lasam deoparte sa se raceasca. Batem frisca spuma tare si o amestecam cu crema de ness racita.Desfacem rulada, o umplem cu crema si o rulam la loc.Dam la frigider pentru cel putin 30 minute inainte de a o taia.