Foaia de rulada:
Separa albusurile de galbenusuri.
Mixeaza albusurile cu zaharul pana obtii o bezea ferma.
Adauga galbenusirile cate unul si vanilia.
Cand galbenusurile sunt bine incorporate ,adauga faina lingura cu lingura amestecand usor de jos in sus.
Pe dosul unei tavi mari care intra in cuptor pune hartie de copt.
Intreaga compozitie se toarna pe hartia de copt si se niveleaza ,sa fie uniforma ca grosime.
Da la cuptorul incins la 160 grade pana se rumeneste usor deasupra.
Scoate din cuptor,da jos hartia de copt.
Pune foaia de rulada pe o hartie curata si ruleaz-o cat mai strans.
O desfaci cand pui crema.
Crema:
Smantana se mixeaza cu 4 linguri zahar farin pana sta pe teluri-face mot;)
Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu vanilia.
Adauga frisca peste mascarpone si mixeaza.
Desfa foaia de rulada,intinde crema ,pune capsunile si ruleaza cat poti de strans.
Da la frigider pentru 2-3 ore.
O poti orna cu frisca si fructe,cu ciocolata sau pudra.