Rulada cu cocos

de ella49 in Prajituri, 19 Mai 2011 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti cu vanilie
  • 200 ml lapte
  • 200 g cocos
  • 1 pachet de margarina Unirea original
  • 4 linguri de cacao
  • 6 inguri de zahar
  • 100 g alune nesarate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cocos:

Se pun la fiert laptele,cacao si 3 linguri de zahar.Se tin pe foc pana da in clocot.Biscuitii si alunele se piseaza si se amesteca.Apoi se amesteca lichidul cu biscuitii.Ca sa nu gresiti consistenta aluatului puneti peste biscuiti cate putin lichid pana se face un aluat mai tare.

Pentru crema se freaca margarina cu 3 linguri de zahar si cocosul.

Se imparte aluatul in doua.Pe o folie se intinde o foaie din jumatate de aluat apoi se pune jumatate din crema de cocos si se ruleaza.La fel se procedeaza si pentru a doua rulada.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac