Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul si mixam pana albusurile devin o bezea. Adaugam pe rand si galbenusurile, cte o lingura de apa si uleiul in fir subtire. Amestecam separat faina cu praful de copt si pudra de roscove. Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si le amestecam usor cu un tel. Punem aluatul in tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt. dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Scoatem blatul cald, indepartam hartia de copt, il asezam pe un prosop de bucatarie curat si umed, si-l facem sul, dar cu grija sa nu se rupa. Il lasam pana se raceste si dorim sa-l umplem.
Pt crema: mixam laptele cu crema instant si zaharul. Adaugam macarponele treptat pana la incorporare.
Asamblare: desfacem rulada din prosopul de bucatarie, intindem crema, iar la baza adaugam bananele intregi. Adunam rulada impreuna cu bananele si crema si dam la frigider pt 1 ora. Topim ciocolata impreuna cu smanata pt frisca pe baie de aburi, iar cand ciocolata s-a topit o intindem pe toata suprafata ruladei. Lasati din nou la frigider 1 ora, portionati si serviti.Pofta buna!!