Sursa Ancuta http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-27442.html
Blatul:
Topim untul la foc mic dupa care adaugam faina si amestecam bine. Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba un pic pana cand se ingrosa. Adaugam sare si luam de pe foc, adaugam pe rand ouale si amestecam bine dupa fiecare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit o tava mare de aragaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand se rumeneste bine.
Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt si il rulam bine si lasam sa se raceasca.
Umplutura:
Taiem marunt maslinele si amestecam bine toate ingredientele .
Desfacem usor blatul racit, intindem bine umplutura si il rulam la loc.
Dam rulada la rece pana in momentul cand o servim.