Nu cred ca ar suna bine traducerea in romana, dar este o crema folosita ptr a face diverse decoruri ptr torturi, o pasta care se va intari in cateva ore. Am incercat cu cea cumparata din comert, dar nu mi-a placut, asa ca am zis sa o incerc eu, o reteta usoara!
Va va iesi in jur la 500 gr.( poate mai mult, nu am cantarit-o)
Cerneti zaharul direct in bolul de la mixer, adaugati celelalte ingrediente si mixati la viteza rapida pana va deveni o crema mai tare si omogena, o crema care sa stea daca o puneti. Acoperiti vasul cu un prosop umed si apoi inchis intr-o punga de plastic pana o veti folosi.
1
Ptr a avea diferite culori, adaugati cateva picaturi de culoare alimentara.
2
Daca dorita sa straluceasca, puneti o lingurita de glicerina alimentara.
3
Poate ramane ptr cca 2 saptamani dar lasata la temperatura camerei si intr-un vas inchis ermetic.
4
Daca doriti sa decorati un tort cu aceasta glazura, ptr ca se ususca incet, decorati tortul (daca e fara crema de ciocolata) cu 1 zi inainte ( daca tortul e doar din blat, nu va fie frica ca se strica, e ca si cum ati lasa un chec afara!)