Rosii umplute cu ton si ceapa verde

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2015 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 4 rosii
    • 4 linguri maioneza
    • 1 conserva de ton scursa bine de apa sau ulei
    • 2 cepe verzi
    • 2 linguri capere
    • piper
    • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ton si ceapa verde:

Mod de preparare:

  1.  Taiem capace la rosii si scoatem miezul cu o lingura, usor sa nu rupem rosia.
  2. Presaram sare in fiecrare rosie si le lasam cu gura in jos pe un gratar sa se scurga.
  3. Intre timp, punem intr-un bol, maioneza, caperele , tonul, ceapa verde tocata sarea si piperul si amestecam.
  4. Umplem rosiile cu pasta de ton si ornam cu frumze de salvie.
  5. Le dam la rece 10 minute si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]