Saleuri de casa cu branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 21393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr. branza de burduf
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 2 linguri seminte de in
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 ml lapte caldut
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 2 galbenusuri + 2-3 linguri de lapte
  • seminte de susan
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu branza de burduf:

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Amestecam untul cu branzade burduf, semintele de chimen si cele de in.

Adaugam laptele caldut, sarea si la final faina cat cuprinde.

Amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat elastic.

Il dam la rece pentru 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, taiem saleurile in forma dorita.

Asezam saleurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou subtiat cu putin lapte, presaram seminte de susan si cascaval ras.

Dam tava la copt la temperatura ridicata (cca 200 grade) pana se rumenesc saleurile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 09:44

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

pe 30.09 la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

pe 30.09 la 16:32

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi in teapa