Rosii umplute cu maioneza si orez

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 rosii potrivite
  • 200 gr de orez
  • 200 gr de maioneza
  • 1 legatura leustean
  • 10-12 frunze de loboda
  • 100 gr de ceapa
  • sare/ piper/unt /boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu maioneza si orez:

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul,

Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu maioneza. Rosiile sunt umplute cu acest amestec, coditele se pun din coditele de la patrunjel iar ca dessign se pune o frunzulita de loboda.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

rosiile trebuiesc sa fie bine uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu maioneza si orez" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval Delaco