Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)

de laura_n in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2014 | 4905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 rosii proaspete, medii
  • 300 gr carne tocata ( eu am folosit pulpa de pui)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel verde
  • 2-3 lg orez alb
  • sare de mare
  • piper alb
  • 1 cana apa
  • 1 lgta bulion
  • 1 lg ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker):

Spalam rosiile, curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Taiem capacelul de la rosii si le scobim miezul cu o lingurita. Le dam deoparte.

Tocam carnea. Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica. Spalam si tocam patrunjelul.

Intr-un vas, amestecam carnea, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul, sarea. Cu aceasta compozitie, umplem rosiile. Miezul de la rosii il tocam cubulete. Amestecam o lingurita de bulion intr-o cana cu apa.

Conectam aparatul la curent. Deschidem capacul si punem rosiile tocate. Asezam apoi rosiile umplute, turnam bulionul diluat in apa, o lingura ulei de masline, sare si un praf de piper alb.

Presaram un pic de patrunjel tocat.

Selectam din meniu functia STEW, timpul de gatire 1 ora si apasam tasta START. Inchidem capacul si lasam aparatul sa isi faca treaba. Noi ne putem ocupa de ale noastre linistiti.

Dupa o ora, aparatul ne va anunta printr-un semnal sonor ca mancarea este gata si va trece automat pe functia WARM, astfel mancarea pastrandu-se calda.

 

Servim o portie de rosii umplute, un pic de smantana proaspata si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume umplute