Rondele de novac prajite

de dobrezaira in Peste, 23 Noi 2012 | 8152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg crap Novac proaspat fara cap, eviscerat
  • 1 cana faina
  • sare mare
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura: cartofi fierti, unt, usturoi, patrunjel verde,sare
  • salata verde pentru prezentare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de novac prajite:

Pestele se curata de solzi, se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un vas mai larg punem faina si trecem rondele prin ea. Incingem uleiul in tigaie si prajim la foc potrivit bucatile de peste pe ambele parti. Servim cu mujdei de usturoi si garnitura de cartofi in cazul meu, altfel merge si doar cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de novac prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.11.2012, 19:56

Mai am o bucata de dorada pentru maine

dobrezaira 1

24.11.2012, 10:54

eeeee, Padre sunt si mai buni pestii tai...

dobrezaira 1

24.11.2012, 10:55

super si dorada Buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras prajit