Rolls Cinnabon

de angyb in Prajituri, 2 Apr 2012 | 4032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 25 g drojdie
  • 50g zahar
  • 240 ml lapte
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 50g unt
  • faina cat caprinde
  • Umplutura:
  • 80g unt
  • 50g zahar
  • 2,3 lingurite de scortisoara
  • Glazura:
  • 100g crema de branza
  • 100g de unt
  • 50g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rolls Cinnabon:

Aluatul: Se dizolva drojdia cu o ligurita de zahar si un pic de lapte caldut .Maiaua obtinuta se lasa la loc cald pana cand face basicute deasupra, dupa care se adauga oul, zaharul, sarea, untul moale, restul de lapte si faina. Se framanta pana cand devine un aluat elastic. Se lasa la dospit pana cand isi dubleaza volumul.

Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie dreptunghiulara peste care se intinde untul, se presara zaharul si scortisoara. Se ruleaza pe lungime, apoi se taie rulouri de 2-3 cm.

Rulourile obtinute se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si de dau la cuptor 180 de grade pana cand se rumenesc.

Glazura: Crema de branza se amesteca cu untul si zaharul pudra pana cand devine o crema pufoasa.

Se scot rulourile si cat sunt fierbinti se acopera cu glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rolls Cinnabon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cinnamon rolls/ Rulouri cu scortisoara