Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

de Miha in Pui, 9 Mai 2009 | 30245 vizualizari

COMENTARII (25)

Oana 1

09.05.2009, 00:10

Bucataras 1

09.05.2009, 00:19

Trandafiiir de la Moldova, te-as iubi dar nu stiu vorbaaa. Daca le vede Irina (ea e Pietroi Nemtoi) uite asa va face )

Catalin 1

09.05.2009, 00:32

Continuare din repertoriul unui emokid: "Ce-a fost verde s-a fumaaaaat, mai / Si in vena ne-am bagat"

Miha 1

09.05.2009, 00:34

Bucataras,hai pe privat mesage sa te invat a vorbi moldoveneste.

Catalin 1

09.05.2009, 00:54

Uai, da' di shi nu ni invieti pi tatzi?

Bucataras 1

09.05.2009, 00:57

ghini...sa nu ma paleshti cu vreo vorbi ..
poimiine, la cheful cu premiile, punem melodia aia cu "du iu spik molodvinieshti?"

Bucataras 1

09.05.2009, 00:58

Ma, Cata, dar vad ca esti in forma pentru unul pe care l-a prins ora 1 la munca

Bucataras 1

09.05.2009, 00:58

Si nu mi-ai adus ciskeik ... huooo

Bucataras 1

09.05.2009, 00:59

Oricum, stiti ce-am facut in timpul meciului?

Miha 1

09.05.2009, 01:01

Ai facut parjoale pentru Irina?

Catalin 1

09.05.2009, 01:01

Babaiatule, nu numai ca m-a prins 1 noaptea la birou, da' sint in picioare de la 6 dimineata, de-atunci sint pe baricade

Catalin 1

09.05.2009, 01:02

Stai, ca tocmai a venit un nene cu un sac de ipsos in spinare. Cica vrea sa-mi ia mulaju' pentru o statuie

Miha 1

09.05.2009, 01:04

Si statuia unde-o pui?

Catalin 1

09.05.2009, 01:08

Pe bucataras.ro, ca premiu

Miha 1

09.05.2009, 01:10

Ups... Ia sa vedem cum cresc inscrierile la concurs...

Bucataras 1

09.05.2009, 01:24

Deh, ma, Cata. Dimineata fusesi actor. Brad Pit ce esti )

Miha 1

09.05.2009, 01:28

Brad Pitt? Neee...poate un Antonio Banderas?

Bucataras 1

09.05.2009, 01:34

Brad Sprit, desi Cata nu bea...

Catalin 1

09.05.2009, 01:57

Buey, am ajuns acas'. Ia gata cu caterinca, ne mai ridem si miine. Noi ne retragem . Nu inainte de a bea un pahar de "Singe de taur"

Bucataras 1

09.05.2009, 09:52

Bai, Brad Sprit, tocmai zisesem ca tu nu bei

Miha 1

09.05.2009, 22:29

Schumitza,la mine se vad...

Oana 1

24.06.2009, 10:58

Miha, am facut parjolute O nebunieee! Doar ca eu am pus si un morcovel ras si marar. Si le-am tavalit doar prin pesmet Mama, dar ce bune sunt

Miha 1

27.07.2009, 01:59

Doina,le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari