Parjoalele moldovenesti din piept de pui sunt un fel de mancare traditionala din Moldova, apreciat pentru simplitatea si savoarea sa.
Pentru aceasta Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui
Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.
Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.
Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.
Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)
Se servesc cu piure de cartofi.
Incearca si reteta de Chiftele din carne tocata de vita pe care le poti servi cu un Piure de cartofi cremos si pufos.
Iti recomandam si reteta de Chiftele frantuzesti.