Reteta de tochitura de porc cu mamaliga

de T I M E A in Porc, 15 Noi 2012 | 60793 vizualizari

 

De mult timp ma gandeam la o reteta de tochitura de porc cu mamaliga. Si duminica trecuta s-a transformat in pranzul nostru. Un praz rustic si gustos, tochitura de porc cu mamaliga dupa o reteta simpla, pe care o poate face oricine :)

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de tochitura de porc cu mamaliga

  • 500 gr spata de porc
  • 350 gr carnati afumati
  • 3-4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de tochitura de porc cu mamaliga:

Preparare Reteta de tochitura de porc cu mamaliga

Spalam bine carnea si o taiem cubulete.

Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu.

Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii si cimbrul. Punem si usturoiul taiat felii. 

Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele.

Inainte de a lua mancarea de pe foc, verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.

Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras. 

Daca vrei si alte variante, aici aici - Tochitura dobrogeana si aici - Tochitura munteneasca

Cu ce merge de minune Tochitura? Cu branza si Muraturi asortate la borcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tochitura de porc cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (46)

T I M E A 1

17.11.2012, 09:45

cris multumesc

babi5 1

03.09.2013, 19:27

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 10:52

mmm... foarte foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca