Salutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de când nu v-am mai adus rețete a la Panacris! Dar, cu pandemia asta și de când și-au luat zborul Zmeișorii, mai greu cu preparate netradiționale și noutăți. Promit să revin în forță! :D
Dar nah, mi-am încercat norocul! Se pare că doar eu am savurat preparatul, TataZmeu mai puțin entuziasmat de bulgur :D
Dar m-am gândit că poate unora vă face face cu ochiul Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur, creată adhoc.
Sunt necesare cateva ingrediente: pulpe, legume, bulgur.
Gata cu vorba și hai la treabă! Simplu și bun, cu un pic de răbdare, veți avea savoare! ;)
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur:
Pulpele de pui se curăță, spală și taie în două. În vasul de ceramică al minunatului aparat de gătit slow de la CrockPot se așază pulpele, se asezonează cu mirodeniile ptr carnea de pui, uleiul și sos-urile, se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se setează aparatul la slow cooking ptr 60 minute, se acoperă și se dă start.
După cele 60 de minute se adaugă legumele chinezești și se mai lasă la gătit cca. 30 minute,apoi se adaugă bulgurul, în funcție de cât lichid au lăsat legumele se mai adaugă cca. 200 ml apă și se lasă la gătit la slow cook minim 30 minute.
Mâncărica se servește fierbinte ca atare sau după gustul fiecăruia cu un adaos de sosuri dulci, picante.
Spor și poftă bună!
Vezi si reteta de Pui cacciatore