Ostropel din pulpe

de mihaelaM in Pui, 19 Mar 2011 | 4732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 150 ml ulei
  • 1ceapa potrivita
  • 5-6catei usturoi
  • 1ardei gras
  • 1-2linguri faina
  • suc de rosii
  • 1lingurita delikat
  • 2 foi dafin
  • busuioc
  • marar

     

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpe:

Spalam pulpele cu apa calda dupa care le taiem bucati si le prajim putin. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim tot in uleiul in care au fost prajite pulpele. Adaugam usturoiul si ardeiul taiat julien.

Dupa ce s-au calit putin, punem sucul de rosii dupa care adaugam 1cana supa pui (daca nu aveti puteti pune apa) si adaugam pulpele.

Lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.

Intr-o farfurie punem faina si putina apa si amestecam bine, apoi adaugam compozitiei, la fel si foile de dafin si busuiocul.

Mai lasam 5-10 minute la foc domol.

La final adaugam mararul.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

elena1988 1

20.03.2011, 07:46

imi place ostropelul

kamy 1

20.03.2011, 16:31

cu mamaliga

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 22:13

ce buuunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti