exact aceeasi problema am avut si eu,des incercat si intotdeauna prea tari,dar reteta Gabytei este super.Aluatul il lasi moale doar cat sa se deslipeasca de degete si sa poti forma bombele.Renuntasem si eu sa mai fac,mancam doar la restaurant.Dar acum locuiesc de ceva ani in Germania si aici nu au,si doar odata pe an in Romania este prea putin la cat imi plac Probeaza si iti urez succes.Pup pe tine si micutul tau ca este tare scump si cei fierti sunt tot asa de buni ca si cei prajiti.pesmetul sa il amesteci cu zahar
Nu pot decat sa ma bucur din suflet.
Nu ma incanta nicio recompensa materiala sau o lauda asa cum ma incanta cand cineva incearca o reteta de-a mea si ii place.
Dia, mereu ma faci sa rad)
Mai..esti om de baza pe siteul asta. Esti si suflet si harnicie. imi place si cum gatesti, si cum esti tu si cum arati. Daca as avea 39 ani, c*c)) si bani, zau te-as lua )))))