Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure

de ralu_ca in Dulciuri, 31 Mar 2013 | 7384 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 4 oua
  • 400 g branza dulce
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1 fiola esenta lamaie
  • sau coaja de la o lamaie
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde

Pt ornat:

  • dulceata ( eu am folosit de mure )
  • smantana
  • bucati mici de ciocolata
  • zahar pudra vanilat

Pt prajit:

  • ulei
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas spargem ouale, le batem cu telul, apoi pe rand adaugam toate ingredientele mentionate, pana se formeaza o coca ( sa nu se prinda prea tare de maini ). Dupa aceea, incepem sa modelam papanasii, bilute mai mari si mai mici. Celor mari le facem cate o gaura si formam "covrigelul".

Intr-o cratita incingem uleiul si prajim papanasii.

Dupa ce ii scoatem, pregatim farfuria, asa cum este prezentata in imagini.

Incercati, se fac foarte usor si musafirii apreciaza gustul si designul.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

31.03.2013, 18:39

deyutzky 1

31.03.2013, 19:18

LUK 1

31.03.2013, 20:50

deliciosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu dovleac