O #retetadelicioasa pe care o recomand tuturor, familia mea este absolut fascinata cand o pregatesc.
Pentru Reteta de orez cu pipote si inimioare sunt necesare urmatoarele ingrediente: pipote si inimi, orez, legume.
Iata cum se prepara Reteta de orez cu pipote si inimioare
Se clatesc inimioarele si pipotele si se pun la fiert la oala minune cu apa,sare,piper,usturoi granulat,rozmarin,oregano,foi de dafin si se fierb circa o ora de cand incepe sa fiarba.Se opreste focul si se lasa sa se racoreasca putin,cat sa putem deschide capacul la oala.
Se strecoara supa si se pune supa in vas yena, se adauga mixul de gogosari, bulionul de gogosari, un morcov ras, 1/4 bucata telina data prin razatoare si se da tava la cuptor pana cand orezul cuprinde toata supa. Este bine sa nu fiarba prea mult incat sa nu mai ramana putina supa deoarece orezul se va intari prea mult cand se raceste. Cand este gata fiert, se opreste focul si se scoate tava din cuptor.
Se toaca ceapa si se pune la prajit in ulei, cand devine aurie este semn ca este gata, se pun pipotele si inimioarele, o cana cu apa si se lasa sa fiarba pret de vreo 15 minute dupa care se adauga sucul de rosii si se mai fierbe tot cam 15 minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se opreste focul.
Se pune pe un platou orez, peste orez se pune sos de pipote si inimioare, se mai pun si castraveti murati si se pot servi. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!