Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

de Lia_ in Pui, 2 Sep 2013 | 7043 vizualizari

COMENTARII (30)

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 20:39

Cat de bine arata si ce bun trebuie sa fie!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:42

vin la tine la masa

madi_marin 1

02.09.2013, 20:43

da...arata foarte bine, iar ghebele sunt o adevarata delicatesa!
p.s...in propozitie e vorba de pieptul contesei?

Lia_ 1

02.09.2013, 20:48

Cand aveti timp, sa si cititi reteta este buna de tot!

Madi, ia-o cum vrei tu

Constelatialeu 1

02.09.2013, 20:50

Mama te-ai dat cu boieroaicele,i-a sa cauti o reteta si cu Papa Clement...

diaconta 1

02.09.2013, 20:51

Bune gusturi are contesa asta ))
Bravo Lia

kukibella 1

02.09.2013, 20:52

Rocsi 1

02.09.2013, 20:54

O nebunieeee

babi5 1

02.09.2013, 20:58

Bun si gustos prezentare ireprosabila nota 10

Valclaudia 1

02.09.2013, 21:00

mai ai un zece si de la mine!Deci te-ai scos, Liuto draga! Felicitari, multa investitie de orice fel gasesc in postarile tale!

Aurelia 07_07 1

02.09.2013, 21:04

Super buna

Merisor 1

02.09.2013, 21:10

Arata imbietor!

Lia_ 1

02.09.2013, 21:11

Cleme, e numai o zvacnire ca urmatorul link din favorite e cu shaorma dar n-am facut-o cu prioritate pt ca abia terminaram frigaruile alea cu lipii si-am mai dat-o si pe sosuri

Babi, e un plagiat de data asta ... L-am copiat intocmai. E pasiunea mea!

Ei, Clau, exagerezi ... stai sa vezi ca zilele astea o dau pe shaorma

Merci fetelor! ... va pup

papabundetot 1

02.09.2013, 21:15

minunat!!!

Corinuta 1

02.09.2013, 21:17

O mancare completa si complexa! Te felicit Lia pentru ca ne aduci de fiecare data ceva deosebit!

Panacris 1

02.09.2013, 21:27

Acuma eu ce să zic, Ilona nu prea e nume românesc, dar hai treacă de la mine Se pare că am și eu ceva urme de contesă în vene, mereu prepar Zmeilor pui cu ciuperci și smântână, acum am văzut că nu am postat rețeta Oricum am să fur de aici câteva ceva! Partea cu berea neagră nu am probat-o

Lia_ 1

02.09.2013, 21:29

Danutaza si Corina

Corina, am avut timp de un rasfat. Dar asta nu e de bun augur.

Cris, jur ca eram cu gandul la ghebele tale cand preparam. Dar de unde ghebe proaspete aici la noi!? ... Pai asta comentam si eu in introducere, ca nu stiu cat de romanca o fi dar imi place sa cred ca reteta face parte din bucataria romaneasca

Panacris 1

02.09.2013, 21:34

Așa, vezi că și eu mai citesc în diagonală vizavi de rețeta Claudiei

Lia_ 1

02.09.2013, 22:06

laura_n 1

02.09.2013, 22:20

am lesinat sote-ul ala de ghebe m-a dat pe spate

Bunica 1

02.09.2013, 22:21

Lia_ 1

02.09.2013, 22:36

LAura, Buni

MotanLaOale 1

02.09.2013, 22:54

FlaviaD 1

03.09.2013, 01:15

Imi place

Sidy 1

03.09.2013, 07:50

Un adevarat rasfat, Lia draga ! Esti o scumpa....orez ciorofleaca Zau ca n-am mai auzit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi