Rata la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 27 Mar 2021 | 7117 vizualizari

 

Tocmai am primit o rata de tara si cum nu aveam chef de ea sa o pazesc prea mult am scos din cutie Crock-Potul.Sincer a fost devorata mult mai repede decat a fost gatita!

 

INGREDIENTE

  • 1 rata
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran uscat
  • zeama de la 2 portocale
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata la slow cooker Crock Pot:

Intr-un ibric punem zeama de portocale si zaharul brun. Il punem la foc si amestecam continuu pana se topeste zaharul. Dam jos adaugam sare, piper, maghiranul si il lasam sa se raceasca. Rata trebuie sa fie  bine curatata, spalata si stearsa bine de apa. Crestam usor pielea de pe piept, avand grija sa nu patrundem adanc. Ungem bine rata cu amestecul de condimente.

Pornim aparatul slow cooker Crock Pot si setam functia de gatire lenta pentru 4 ore. Cand s-a auzit semnalul ca aparatul este pregatit, asezam rata. cu pieptul in jos. La jumatatea timpului putem sa o intoarcem invers. Punem capacul si lasam sa treaca timpul aferent. La nevoie prelungim timpul. Cand timpul a expirat putem comuta pe functia sotare pentru cateva minute. Servim rata cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]