Rasol de vitel cu ardei gras

de Oana in Vita, 11 Dec 2009 | 6649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol alb de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu ardei gras:

Carnea se spala, se cresteaza cu cutitul si se aseaza in vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra firele de cimbru. Ardeii se spala, se curata si se taie cuburi de 2 cm si se pun peste carne. Se pune apa in vas cat sa acopere carnea, se acopera cu capac sau folie si se pune in cuptorul incins, cam 50 de minute, la foc potrivit.

Se poate servi cu o salata sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)