Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 22 Dec 2010 | 5649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati.

Se ia putin alut in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda.

Se tavalesc apoi bomboanele prin nuca de cocos si sunt gata pentru a fi mancate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lia maria 1

24.12.2010, 10:00

Craciun Fericit !

nadina73 1

24.12.2010, 22:43

Craciun fericit

Cris2711 1

27.12.2010, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa cu capsuni