Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 22 Dec 2010 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati.

Se ia putin alut in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda.

Se tavalesc apoi bomboanele prin nuca de cocos si sunt gata pentru a fi mancate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lia maria 1

24.12.2010, 10:00

Craciun Fericit !

nadina73 1

24.12.2010, 22:43

Craciun fericit

Cris2711 1

27.12.2010, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"