Am primit un cocos si ce puteam face din el decat o piftie buna...
Se ia una bucata cocos.
se scoate tot din interiorul lui.
se parleste de tot puful pe flacara.
se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda.
se ia o oala mai mare si se umple cu apa.
se pune cocosul in oala.
spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba .
curatam ceapa,morcoul,radacina de pastarnac si patrunjel.
le taiem in bucati mari.
cand raciturile au fiert cam pe jumatate punem legumele si condimentam cu putina sare si piper.
dupa ce au fiert de tot,scoatem carnea din oala.
o desfacem bine de pe toate oasele.
zeama o strecuram printr-o sita sau un tifon des.
curatam usturoiul si il pisam.
zeama o lasam putin la racorit .
cand e calda ii punem usturoiul pisat,o condimentam dupa gust , punem si gelatina si o amestecam bine de tot(asta in caz ca stiti ca nu vi se prind raciturile).
asezam carne in fiecare farfurie (si din legume daca doriti),apoi cu un polonic punem zeama.
le lasam sa se raceasca ,apoi le dam la frigider.
a doua zi serviti,alaturi de o mamaliguta.