Se pune la fiert dupa ce au fost foarte bine curatate piciorusele de porc.Se fierb cca 15 minute.Se arunca apa de pe ele si se spala din nou foarte bine.Se pun din nou la fiert impreuna cu ceafa,morcovul,ceapa si cimbru.Se toarna apa peste ele cat sa le acopere bine.Se lasa la fiert cam 5-6 ore la foc foarte mic.Este foarte bine sa le poti lasa oprite peste noapte si astfel dimineata dupa ce s-au racit poti sa aduni toata grasimea adunata deasupra.Eu de data asta nu am avut timpul necesar sa le bibilesc.Cand sunt fierte bine se scoate carnea cu o strecuratoare si se pune intr-un lighean la racit.In zeama ramasa se pune sare,piper si usturoiul pisat.Se strecoara zeama.Carnea se aranjeaza in vase si deasupra se toarna zeama pe care o turnam din nou printr-o srecuratoare.Se da la rece sa se poata inchega.Se poate servi in 5 ore de cand a fost pusa la rece.