Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor

de Angelina_Elena in Pui, 7 Mar 2013 | 9317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe medii
  • 1 ardei mare
  • 1 lingura ulei
  • 1 cescuta apa
  • boia dulce
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor:

Spalam si curatam legumele.

Taiem cepele feliute, morcovii ii taiem rondele, iar ardeiul il taiem fasii.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, apoi punem legumele.

Condimentam cu sare, piper si putin patrunjel uscat.

Condimentam pulpele(spalate si curatate in prealabil) si pieptul de pui cu sare, piper si boia dulce, apoi le asezam peste legume.

Peste legume si carne adaugam apa, apoi dam vasul la cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste carnea.

Dupa ce s-a facut, lasam putin sa se raceasca apoi servim ca atare sau cu un piure de cartofi alaturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu ciuperci la cuptor