Pulpe si mici la gratar

de Rocsi in Pui, 14 Aug 2010 | 5314 vizualizari

 

O zi frumoasa incepe cam asa....intalnirea cu cei dragi...strangerea in brate cu toti...aprindem focul...pregatim carnea..o punem la sfarait pe gratar...si ce credeti ca a iesit?o zi minunata in familie ...toate astea s-u intamplat la tara cu ionix si familia ei....

 

INGREDIENTE

  • 13 pulpe de pui
  • piper
  • vegeta
  • condimente pentru pui
  • o cana vin
  • o caciulie usturoi
  • pasta de mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si mici la gratar:

Pulpele se spala bine de tot.

se condimenteaza cu vegeta ,piper si condimentele de pui.

se curata usturoiul ,se piseaza si se adauga peste carne.

se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat.

se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii.

se da foc pentru gratar,se fac pulpitele apoi micii si serviti.

pe langa toate astea adaugati niste bere pentru barbati,o socata pentru fete,multa voie bune si placere si v-ati asigurat o zi de neuitat...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si mici la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sylvia 1

16.08.2010, 18:29

Ma inscriu si eu

elena1988 1

13.03.2011, 15:36

sambata viitoare facem si noi gratar

Rocsi 1

13.03.2011, 20:30

sylvia
anul acesta inca nu am facut elena,doar in casa pe grill

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga cu sos picant de legume