Tocanita de pui

de gaby_gabytza in Pui, 27 Feb 2014 | 4683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva rosii in suc
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (eu am fiert-o putin, cat sa iau spuma) Adaugam sucul de rosii si apa cat sa acopere carnea, acoperim si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta adaugam mararul si condimente dupa gust. Mai lasam cateva clocote si la final adaugam usturoiul pisat si daca dorim putem adauga patrunjel verde tocat marunt. Acoperim oala si mai lasam cca 5 minute inainte sa servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui