Tocanita de pui

de gaby_gabytza in Pui, 27 Feb 2014 | 4687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva rosii in suc
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (eu am fiert-o putin, cat sa iau spuma) Adaugam sucul de rosii si apa cat sa acopere carnea, acoperim si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta adaugam mararul si condimente dupa gust. Mai lasam cateva clocote si la final adaugam usturoiul pisat si daca dorim putem adauga patrunjel verde tocat marunt. Acoperim oala si mai lasam cca 5 minute inainte sa servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cricală ardelenească