Pulpe de pui umplute,in foietaj

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 6286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
  • 1 foaie aluat foietaj
  • susan
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute,in foietaj:

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun  intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda .putina sare si dam apoi la foc unde  tinem  circa 10 min .In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza.Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras,ardeiul taiat cubulete mici si uleiul.Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam.Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut  si apoi tavalim  prin susan.

Cand toate sunt imbracate in hainute...............hihihi.............le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament.
Dam la cuptor si tinem pana cand  foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor.
Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute,in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.01.2013, 20:53

Tare mult imi mai plac inca de cand le-am vazut pe blog.As papa si eu asa ceva

Geanina87 1

12.01.2013, 23:52

tare bun

ANNA_46 1

13.01.2013, 01:13

Ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute