Pulpe de pui umplute la cuptor

de daniela_angelica in Pui, 23 Aug 2013 | 5684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • Masline negre
  • 200 gr jamon sau bacon
  • 4 fasii subtiri de slaninuta
  • Sare,piper
  • Un cartof sau un mar pentru a face dopul la pulpe
  • Pentru garnitura 500 gr cartoi
  • O ceapa mare
  • O cutie de bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute la cuptor:

Pulpele de pui dezosate si deschise intr-un file mare se sareaza si se pipereaza,se umplu cu maslinele tocate si cu jamon. Deasupra se pune o felie de cartof sau de mar...ca sa nu iasa umplutura...odata ce a fost adunata pulpa de pui in jurul ei se pune feliuta de slanina si se leaga cu ata de bucatarie.Odata ce au fost legate se condimenteza din nou .

Cartofii si ceapa se taie rondele de grosimea unui deget,se condimenteaza si se amesteca cu o lingura ulei de maline.Se unge o tava de cuptor cu ulei, se pun cartofii,ceapa si pulpele de pui...se pune si berea si se da tava la cuptorul incins in prealabil la 180°

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta