Pulpe de pui la punga

de LUK in Pui, 6 Mar 2011 | 6438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 pulpe de pui
  •  12 catei de usturoi
  • o punga pentru cuptor
  • amestec de legume mirodenia de la fuchs
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

    Pulpele de pui se condimenteaza si apoi se  cresteaza in 2-3 locuri ,in acele locuri se pune cate un catel de usturoi curatat de coaja.Se pun in punga,se sigileaza sau dac anu aveti clema se leaga foarte bine si se pun apoi intr-o tava termorezistenta.Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade 45min apoi se inteapa punga si se mai lasa 10min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]