Pulpe de pui la grill cu cartofi copti.

de silvi0ara in Pui, 5 Aug 2010 | 7066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • condimente dupa gust(sare,piper,usturoi,cimbru,boia dulce sau picanta)
  • Garnitura:
  • 5 cartofi mai mari rosii
  • 200g telemea de capra
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la grill cu cartofi copti.:

Pulpele se spala bine si se condimenteaza dupa gust,apoi se pun la grillul de la aragaz.(se pot foarte bine face si la gratar )Se lasa se se faca cam 40-45 de minute.

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .

Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.

Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof si se mai dau la cuptor pentr 5 minute sa capete o culoare aurie.
Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata.Eu am pus si cateva ciupercute umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la grill cu cartofi copti." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga