Satay de pui

de Oana in Pui, 27 Mai 2014 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • o cutie (250 ml) lapte de cocos
  • coaja de la o lamaie sau lime
  • o lingurita praf de turmeric
  • o lingurita sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Satay de pui:

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie apoi in fasii sau cuburi.

Se face un amestec din laptele de cocos, cu coaja de lamaie/lime, sos de soia si turmeric si se marineaza puiul 12 ore. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider peste noapte.

Se scot apoi bucatile de pui si se sterg cu prosoape de hartie, se pun cate doua bucati pe cate un bat de frigaruie si se frig pe tigaia grill.

Sunt tare gustoase, fragede si cu o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Satay de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui fript cu chat masala