Pulpe de pui in foietaj

de Gusti in Pui, 4 Mar 2012 | 11669 vizualizari

 

Am preparat reteta de Pulpe de pui in foietaj, numai buna de impresionat musafirii

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe partea inferioara
  • 1 pachet aluat pentru placinta Linco
  • o punga de hribi congelati
  • o ceapa mica - medie
  • 1 ou
  • 6-8 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 paharel de vin alb demidulce
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Intii punem pulpitele la cuptor pina se rumenesc, intr-o tava in care am adaugat putin ulei, paharelul de vin, sare si piper, usturoi.

Am pregatit apoi umplutura. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se adauga hribii, usturoiul si mararul. Asezonam cu sare si piper.

Am intinsa foaia de Linco si am taiat pe jumatatea ei patrate de circa 15 centimetri.

Intr-un astfel de patrat am pus un pat de ciupercute si am urcat foietajul peste pulpita. Am legat cu staniol partea de sus a foietajului pe pulpa (vezi pozele)

Am asezat pulpele in foietaj intr-o tava si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptor (220 grade) circa 35 de minute.

Noi le-am adaugat o garnitura de piure cu salata verde. Se pot servi insa si cu orez sau varza calita! 

TIPS-URI

1

 Am descoperit reteta asta la restaurantul Hanul Berarilor (din Pache Protopopescu), dar pungutele erau umplute cu spanac. Noi am preferat sa inlocuim cu ciupercute. Cred ca ar mai merge umplute cu sfecla coapta, ori cu legume colorate, mazare, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mazare dulce cu pulpite de pui