Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere

de Angelina_Elena in Pui, 5 Iul 2014 | 4452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • bere
  • oregano
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem la rumenit in tigaie.

Ii saram dupa gust si ii scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Ouale le amestecam cu faina si incepem sa adaugam treptat berea pana obtinem un aluat mai gros ca cel de clatite.

Condimentam cu sare, piper, boia iute si oregano dupa gust.

Pieptul de pui il taiem felii, il condimentam cu putina sare si piper. Trecem fiecare bucata prin aluatul precedent si le rumenim frumos in tigaie. Le scoatem si pe acestea pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Servim alaturi de o salata de legume si sos de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

alilianaa 1

05.07.2014, 23:12

tare bun!

mirela0911 1

06.07.2014, 09:36

Mi-ar placea asa ceva la pranz!

xana 1

06.07.2014, 11:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane