Faina o punem intr-un bol facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, sare, zahar si galbenusurile amestecate. Incepem sa framantam si daca este nevoie adaugam lapte caldut, acoperim si lasam sa dospeasca 30 minute.
Intindem aluatul si intindem margarina amestecata cu faina, impaturim, adaugand partea stanga pana la centru, partea dreapta peste cea stanga si impaturim, dam la frigider 1 ora,
Pulpele le spalam, le condimentam si le prajim in putin ulei, le scoatem pe un servetel absorbant
Morcovii il taiem cubulete, ii adaugam in tigaie cu putin ulei incalzit, lasam sa se inmoaie putin dupa care adaugam mazarea si vinul. Lasam sa fiarba la foc mic, la final adaugam usturoiul pisat, patrunjelul tocat, condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca,
Ardeiul si cascavalul le taiem fasii.
Intindem aluatul taiem patratele, adaugam cate o lingura de umplutura, cascaval, ardei, asezam pulpa si unim colturile.
Le asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu oul batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumesc frumos