Aripi crocante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 7 Apr 2011 | 8790 vizualizari

 

Mi se facuse pofta de ambientul de fast food,,, :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g susan
  • 10 aripi de pui (taiate in jumatate)
  • condimente (sare, chili, piper dupa gust)
  • garnitura: cartofi pai/piure, salata
  • Pentru dressing: o capatana de usturoi, 2 linguri cu ulei de masline, 3 linguri cu smantana, sare dupa gust, marar tocat marunt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi crocante de pui:

Batem ouale spuma impreuna cu condimentele. Trecem aripile prin faina, apoi prin ouale batute si la final prim amestecul de pesmet si susan. Le punem la prajit, la foc mic, pentru a se patrunde bine  (recomand o tigaie gen dry cooker - nu consuma atat de mult ulei).

Le putem servi ca atare cu dressing de usturoi, cu o garnitura de cartofi pai sau  combinate cu o salata usoara de primavara!

Sa aveti pofta!


Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui pe capac