Pulpe de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Pui, 28 Mar 2014 | 5351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (sau atatea cate va incap in tigaie :D )
  • o mana de pastai rotunde (fasole verde)
  • 200 ml supa de pui
  • un morcov
  • o ceapa mare
  • un ardei capia rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
  • cateva frunzulite de busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole verde:

Rumenim pulpitele, adaugam fasolea verde (pastaile intregi) si restul legumelor tocate, acoperim cu un capac si le lasam la foc potrivit pana ce legumele devin translucide. Potrivim de gust cu sare, adaugam supa de pui si fierbem totul pana ce carnea de pui este bine patrunsa. Coloram cu suc de rosii si aromam cu frunzulite de busuioc, lasam sosul format sa dea in clocot de cateva ori si apoi oprim focul. Optional se presara patrunjel proaspat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu cartofi