Pui umplut cu carne tocata

de Sim0na in Pui, 14 Ian 2014 | 11024 vizualizari

 

Pozele nu-s tocmai reusite, dar.. puiul a fost delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte de cca 1,5 kg
  • 300 g carne tocata amestec porc/vita
  • 2 linguri orez
  • 3 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei/grasime de pasare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu carne tocata:

Am calit ceapa in putin ulei, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am amestecat ceapa cu carnea tocata si orezul, am condimentat cu sare, piper si delikat.

Cu amestecul rezultat, am umplut puiul spalat si curatat bine. Pentru ca umplutura sa nu iasa, am prin cu doua scobitori.

Am pus uleiul si grasimea de pasare intr-o cratita pe foc. Cand s-a incins, am pus puiul, prajind-ul putin pe toate partile, apoi am dat cratita la cuptor, la foc mediu, pentru cca 1 ora si jumatate.  In aceasta perioada am intors puiul de cateva ori, si l-am stropit din cand in cand cu zeama lasata.

Cand a fost gata, am portionat puiul si l-am servit cu umplutura de orez si carne, alaturi de o salata de castraveti, ceapa si marar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Pushaa 1

15.01.2014, 13:14

laura_n 1

15.01.2014, 15:18

foarte misto! biig like!

MIUTA 1

16.01.2014, 12:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava