Curatim cepele si le tocam marunt. Punem uleiul la incins si adaugam ceapa impreuna cu jumatate din usturoiul pisat sau dat prin robot. Calim putin si adaugam condimente de pui, sare si piper. Adaugam cca 800 ml apa si rasturnam ciupercile taiate marunt sau bucati mai mari si lasam sa fiarba.
Separat peste smantana adaugam faina si restul de usturoi pisat. Treptat adaugam zeama de la ciuperci pana iese o compozitie lichida.
Carnea de pui o fierbem si o prajim dupa care o taiem bucatele.
Verificam daca ciupercile sunt fierte (daca nu sunt fierte, mai adaugam apa si mai lasam la fiert) si adaugam carnea de pui, iar treptat adaugam compozitia de smantana. Lasam sa fiarba pana se ingroasa dupa care oprim focul.
La sfarsit eu am pus un cub de patrunjel de la congelator pentru mai multa aroma si am mai amestecat o data si pofta buna.