Pulpe cu masline

de Maria68 in Pui, 29 Apr 2013 | 3718 vizualizari

 

Un adevarat rasfat cu pui !

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 4 linguri boia dulce
  • 200 g masline umplute cu gogosari
  • o lingurita ienibahar
  • o lamaie
  • un ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu masline:

Se macina ienibaharul si se amesteca cu boia, sare si piper.
Carnea bine spalata, curatata si uscata se unge cu ulei, peste care se pune cu mana amestecul de boia, si ienibahar.
Se aseaza carnea intr-un vas de yena, se pun maslinele si ardeiul rosu taiat bastonase pe lung. Se adauga si lamaia si se toarna in vas cca 100 ml apa. 

Se da la cuptor pentru 30 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

29.04.2013, 17:57

ce bune sunt

Rocsi 1

29.04.2013, 20:33

Ce gustoase!

Sim0na 1

30.04.2013, 11:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat si ciuperci la cuptor