Pulpa de purcelus la tava

de Constelatialeu in Porc, 8 Sep 2015 | 6947 vizualizari

 

Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de purcelus,cca 2,200 Kg
  • catei de usturoi,sa fie,sa se ajunga
  • ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • 1 pahar cu vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de purcelus la tava:

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline, presaram cimbru.

Asezam pulpita intr-o tava in care am pus hartie de copt,turnam vinul si apoi impachetam pulpita-n hartie de copt.

Dam tava la cuptor,la foc mic, cca 2 ore. Dupa doua ore desfacem hartia de copt si mai lasam cca 1 ora sa se rumeneasca bine.

Daca vrem mai punem si garnitura, daca nu e buna pulpita si fara garnitura,doar cu niste muraturi langa.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcelus la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie