Delicii de Paste
Ceapa o spalam si o tocam. Ardeii se spala si se taie bucatele.
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.
Carnea tocata se amesteca cu albusul de ou, sare si piper dupa gust. Parte alba de la ceapa se adauga peste carne, partea verde o pastram pentru stratul de legume.
Punem o lingurita boia dulce pete carne, omogenizam bine, apoi intindem compozitia cu mana pe hartie de copt, aplatizam in strat uniform.
Presaram pesmetul pe intreaga suprafata, asezam feliile de emmentaler, apoi punem ceapa verde si ardeiul in strat uniform, intercaland culorile.
Asezam deasupra feliile de muschi de porc, presaram parmezan ras.
Ajutandu-ne de hartia de copt, rulam carnea strans si o asezam apoi in tava de cozonac, pastrand partea de hartie necesara, restul se inlatura.
Deasupra, presaram parmezan ras si seminte de susan, apoi dam rulada la cuptor, pentru 1 ora.
Scurgem grasimea din tava, lasam la racit si servim.
Pofta buna!