Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi

de katty in Porc, 31 Mai 2020 | 6202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa porc (700 gr)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de ulei
  • 100 ml vin rose
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi:

Asezam pulpa spalata intr-o tava.

Presaram condimentele (sare, piper, boia, cimbru) si masam usor carnea. Stropim carnea cu ulei.

Punem vinul in tava, foaia de dafin  si cateii de usturoi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor. Lasam 30 de minute, dupa care scoatem folia. Stropim carnea din cand in cand cu sosul format. Lasam carnea pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi