Tochitura din carne de porc

de AndreeaMaria in Porc, 18 Noi 2010 | 11635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • o ceapa mica
  • 4-5 linguri de ulei
  • o foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • 200 g rosii decojite
  • un catel de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din carne de porc:

Taiati carnea in cubulete.

Puneti intr-un tuci uleiul,caliti ceapa apoi adaugati cubuletele de carne. Dupa 10 minute adaugati rosiile decojite;mai lasati inca 10 minute sa se caleasca apoi puneti foaia de dafin,boabele de piper,usturoiul si sare dupa gust;mai lasati inca 10 minute pe foc,amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vickyduta 1

20.11.2010, 16:40

Felicitari, arata minunat.

JustLoveCookin 1

21.11.2010, 23:54

OMG,ce poftaaaaa !!! Si mai e pana la primavara cand merg in Romania sa o mananc ca la mama acasa...Prea tare...50 de mii de furculite de la mine !

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:07

si uite asa se duce dieta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]