Ciolan afumat cu fasole verde

de Constelatialeu in Porc, 24 Sep 2014 | 13842 vizualizari

 

Pentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ciolan afumat nu prea mari (a fost porcul afurisit si n-a crescut)
  • cca 600 g fasole verde fideluta
  • 4 cepe rosii
  • 3 ardei rosii
  • 4 linguri de pasta bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu fasole verde:

Se taie in bucati mai mici ciolanul, se spala, se aseaza intr-un vas de yena se adauga o cana de apa si se da la cuptor, cca 1 ora, din cand in cand mai intoarcem bucatile de pe o parte pe alta si daca scade apa mai adaugam.

Separat taiem ceapa marunt, ardeiul in bucati potrivite, punem la fiert fasolica. Dupa ce s-a fiert fasolea o scurgem de apa. Punem o tigaie pe foc, adaugam putin ulei, lasam sa se incinga si apoi punem ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul. Adaugam pasta de tomate si fasolea fiarta, amestecam si mai lasam cca 10 min pe foc. Scoatem carnea din vasul de yena si in zeama care s-a lasat rasturnam tigaia cu fasole, apoi asezam bucatile si dam vasul la cuptor pentru 20 min.

Cam asta-i tot, ca alta inspiratie n-am avut...

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa adaugam sare pentru ca isi lasa ciolanul suficienta..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de fasole verde cu carne de porc, in suc de rosii