Pulpă de porc la cuptor cu mere

de laura2002 in Porc, 14 Iul 2013 | 4898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpă
  • 300 gr kaizer afumat
  • 3-4 mere
  • 300 ml vin alb sec
  • 150 ml bulion
  • ulei,usturoi,sare,cimbru
  • piper negru boabe
  • boia dulce/iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu mere:

Bucata de carne se împănează cu kaizer si usturoi. Se pudrează cu sare, piper alb,boia și cimbru

Intr-o tava se pun boabe de piper,cimbru carne, merele sferturi curățate de coajă și sâmburi. Totul se acoperă cu vin si foarte puțină apă.

Se lasa la cuptor cînd este aproape gata se pune bulionul și se mai lasa la cuptor 30 min.

TIPS-URI

1

se poate servi cu piure, orez sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu legume la cuptor