Tocana de porc

de Constelatialeu in Porc, 31 Aug 2018 | 8477 vizualizari

 

Imi era pofta de-o tocana cu multa ceapa, gogosar si ardei si nelipsita leguma porcu....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg ceapa rosie
  • 3 gogosari mari - cca 1/2 kg
  • 3 ardei capia
  • 1 lingurita condimente porc de la Fuchs
  • sare
  • ulei cca 100 ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc:

MAi intai ne pregatim ingredientele, spalam si taiem carnea in bucatele mici. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile le dam pe razatoarea mare in asa fel incat sa scapam de coaja.

Punem pe foc o cratita lasam sa se incinga, adaugam uleiul si apoi bucatele de carne si le lasam cca 20 min sa se caleasca. Scoatem carnea si adaugam ceapa, presaram un pic de sare si calim cca 15 min, adaugam ardeiul si gogosarii amestecam si adaugam si condimentele Fuchs, lasam sa se caleasca 15 min, adaugam carnea si rosiile si un pahar cu apa.

Bagam cratita in cuptor la foc mic cca 3 ore. Servim cu castraveti murati, merge si cu niste mamaliga daca nu-ti este lene sa faci.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]