Pulpa de porc cu sote de legume

de katty in Porc, 10 Feb 2015 | 5795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 200 gr brocoli congelat
  • 150 gr fasole verde
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • orez ptr garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sote de legume:

Se spala carnea ,se taie cuburi si se pune la marinat cu sosul de soia, 2 linguri ulei ,sare si piper pentru cateva ore.Se scoate carnea si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei bine incins  ,apoi se scoate pe o farfurie si se pun la calit legumele taiate (morcovii se taie rondele ,ardeiul gras fasii ,iar ceapa solzisori ).Cand s-au inmuiat,se adauga din nou carnea ,cateva linguri de apa calda,sosul de rosii ,sare si piper.Se lasa sa fiarba cateva minute ,pana scade zeama si legumele sunt bine patrunse.Separat ,se fierbe orez in apa cu sare si o lingura ulei.Se serveste carnea cu legumele pe pat de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra